آگاهی‌رسانی در خصوص حذف سوابق اطلاعاتی در شبکه‌های اجتماعی پیش از فروش شماره خط

مشتركين ‌می‌بايست پيش از تصميم به واگذاري خط، اقدام به حذف كليه اطلاعات و سوابق حساب‌هاي اجتماعي همانند تلگرام و غيره نموده و دوستان و آشنايان (در ليست مخاطبين نرم افزار پيام رسان) را از اين تصميم آگاه سازند؛ تا از دسترسي‌هاي بعدي به اطلاعات شخصي خود فرد و بستگان وي پيشگيري شده و امكان سوء استفاده از حساب مشترك به حداقل برسد. در نهايت ‌می‌بايست حساب كاربري نرم افزار بطور كامل حذف (Deactive) گردد تا امكان دسترسي به سوابق پروفايل قبلي بطور كلي از بين برود.

  • مراحل غير فعال سازي حساب تلگرام به شرح زير ‌می‌باشد:
  • 1-ورود به صفحه اينترنتي غير فعالي سازي حساب به آدرس
    https://my.telegram.org/auth?to=deactivate

  • همانگونه كه در اين صفحه توضيح داده شده است، اين روند حساب كاربري تلگرام را بطور كامل حذف نموده و امكان دسترسي بعدي به محتواي پروفايل وجود ندارد.
  • 2- وارد نمودن شماره خط مورد نظر

    3- وارد نمودن كد تاييد (كد تاييد توسط نرم افزار تلگرام ارسال ‌می‌گردد و نه پيامك)

    4- كليك بر روي گزينه‌ی Sign in

  • مراحل غير فعال سازي حساب واتس اپ (Whatsapp)
  • 1- انتخاب گزينه‌ی Delete My Account از منوي Setting > Account

    2- وارد نمودن شماره خط

    3- كليك بر روي گزينه‌ی Delete My account

از آنجايي كه تعدد و تنوع نرم افزارهاي پيام رسان داخلي و خارجي بسيار زياد است، امكان ذكر مراحل كار براي تمام آنها ميسر نيست. به همين منظور كافي است عبارت "نحوه‌ی غير فعال سازي حساب در نرم افزار ...." در اينترنت جستجو شده و مطابق با آن اقدام شود.

همچنين توصيه ‌می‌شود به جهت جلوگيري از سو استفاده از حساب‌هاي كاربري شبكه‌هاي اجتماعي، در برخي از سرويس دهنده‌هاي اجتماعي همانند تلگرام كه قابليت two step verification دارد، مشتركين به فعال كردن قابليت two step verification اقدام فرمايند.